Jan 23, 2022
INGREDIENSER
- 5 ägg
- 1 dl Sproud Ärtmjölk
- 1 dl rismjöl
- 1 dl bovetemjöl
- ½ tsk salt
- 100 g vitkål
- olja till stekning
TOPPING
- 300 g ostronskivling
- Tonkatsu-sås
- Majonnäs
- Finstrimlad salladslök
- Noriblad
STEG FÖR STEG
- Blanda äggen, Sproud ärtmjölk, mjöl och salt till en mjuk smet.
- Strimla salladslöken till små fina skivor, spara lite för serveringen och blanda i resten med smeten.
- Stek på medelvärme i ungefär fem minuter tills omeletten sätter sig.
- Skär och stek ostronskivlingarna tills de blir gyllenbruna.
- Strössla på tonkatsu-sås och majonnäs på okonomiyaki-omeletten och lägg till skivade ostronskivlingar samt grönlök.
- Krydda med strimlade noriblad.
- Njut!