Jan 23, 2022
4 portioner
Tips: Denna curryröran är även god på en toast!
INGREDIENSER
- 4 bakpotatisar
- 230g kikärtor, avrunna
- 4 msk vegansk majonäs
- 4 msk Sproud Original Ärtdryck
- 1 msk gult currypulver
- 1/4 tsk salt
- 1/2 röd paprika
- 1/2 sött äpple
- 2 msk hackad rödlök
STEG FÖR STEG
- Sätt ugnen på 200C och baka potatisen ca 45 minuter eller tills de är mjuka rakt igenom.
- Skölj kikärtorna för att sedan hälla över dem till en skål.
- Mosa kikärtorna med hjälp av en gaffel.
- Tillsätt vegansk majonnäs, Sproud, curry, salt och rör om.
- Tillsätt sedan hackad paprika, äpple och rödlök. Rör om.
- Servera curryröran i de färdigbakade potatisarna!