VEGANSK KOCK OCH FÖRFATTARE VÄLKOMNAS TILL SPROUD

Article By Natalie Fresia

Jan 23, 2022

Vi välkomnar Gaz Oakley, vegansk kock och YouTuber, till Sproud-familjen som ambassadör för Storbritannien. Han kommer ta fram recept och förespråka vår mjölkfria produktlinje genom sina egna plattformar på sociala medier.  

Gaz passerade nyligen en milstolpe: en miljon prenumeranter på sin YouTube-kanal. Han har en enorm följarskara i Storbritannien och USA, och blev kontaktad av Sproud med förfrågan om att vara en del av varumärkets resa. Gaz äger avantgardevegan, där han som passionerad förkämpe för växtbaserad matlagning skapar vackra, innovativa rätter. Han kommer också hjälpa Sproud-teamet på deras egna sociala plattformar med tips, råd och växtbaserade alternativ. 

Gaz kommer från Cardiff i Wales, där han lärde sig att laga mat med sin pappa vid en väldigt tidig ålder. Nu är han författare till två kokböcker med växtbaserade recept. Hans första bok säljs världen över och har översatts till fem språk. Hans Instagram-konto och YouTube-kanal har varit oerhört framgångsrika. Som influencer har Gaz färdigställt över åtta säsonger med receptvideor, som ger recept, idéer och inspiration för en växtbaserad livsstil. Hans senaste kokbok ”Plants Only Kitchen” lanserades under den senaste månaden. 

Om vårt samarbete säger Gaz: 

“Jag är så stolt över att arbeta med Sproud. Jag har varit ett fan av deras veganmjölk ett tag nu och jag tycker helt ärligt att det är den bästa på marknaden. Den har den perfekta smaken och krämigheten som du vill att en mjölkfri mjölk ska ha, så den är optimal att använda i mina recept – och så är deras branding supercool.”

Sproud levererar växtbaserade produkter på nästa nivå, som för samman smak och hållbarhet. Med krämig textur och neutral smak är våra produkter miljövänliga och mjölkfria, med en smak som är snarlik vanlig mjölk. 

Sproud utvecklades i Sverige med protein från gula ärtor. Målet är enkelt: att vara den mjölkfria mjölken med bäst smak.

Related
Articles

Get inspired with out Sproud recipes.

View MoreMore

Join Our Community