FOGAROLLI I SAMARBETE MED SPROUD

Article By Natalie Fresia

Jan 23, 2022

Fogarolli är den svenska kaffekedjan med uppdraget att introducera nöjet från italiensk kaffekultur till kaffeälskare överallt. De har gått ihop med Sproud för att erbjuda sina kunder vårt växtbaserade mjölkalternativ.

Sedan samarbetet lanserades i juli 2020 har Sproud introducerats på alla Fogarollis kaffebilar runt om i Sverige. 

Så här säger Sammy Challal, som är Channel Partnership Manager på Sproud, om samarbetet:

“Det är toppen att vara en del av Fogarollis meny, som det enda växtbaserade mjölkalternativ de erbjuder. Vi kommer också synas med veganlatten på menyn. 

Sproud Barista är ett av alternativen till mjölk som vi på Sproud erbjuder. Den är skapad av professionella baristor och lanserades i Sverige år 2018. Den är lätt att skumma, har en neutral smak och framhäver kaffet. 

Sammy fortsätter:

“Sproud Barista är krämig och skummig, och har blivit ett av förstahandsvalen för baristor i Sverige och Europa. Vi kan knappt bärga oss tills vi får se Fogarollis kunder njuta av den perfekta kombinationen av kaffe och Sproud.”

I och med det här samarbetet kan veganer och andra som föredrar växtbaserade alternativ i hela Sverige få det bästa tillbehöret till sin kaffe. I och med det för partnerskapet mellan oss och Fogarolli samman två företag med delade värderingar, för att erbjuda kunderna den bästa möjliga kaffeupplevelsen.

Related
Articles

Get inspired with out Sproud recipes.

View MoreMore

Join Our Community